Gigantes y Cabezudos en la Provincia de Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

Viernes, 25 de Julio
19:05 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
XV Nit del Teatre al Carrer. Carrer Major i plaça de la Vila. Toc d’inici. Colla de Gegants, entrada de les figures de Parets.
23:30 Les Santes 2014 en Mataró
Nit boja: Desvetllament bellugós. Des de l’Ajuntament. Moment únic de la Festa. L’acte que ens defineix: devoció compartida als nostres Gegants, la nostra identitat comuna, el compte fins a 15 i el salt endavant corejant el Bequetero que interpreta sense descans la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. El desvetllar de la Família Robafaves que ens uneix com cap altre moment de l’any. Això és Mataró i la seva Festa Major!
Sábado, 26 de Julio
7:30 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Albada del Gall. Carrers del barri Antic. Colla de Gegants, Bestiari i Grallers de Parets.
9:45 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Ball de gegants. Av. Lluís Companys.
14:00 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Ball de Gegants. Carrer Barcelona.
18:00 Festa Major 2014 en Sant Vicenç dels Horts
Plantada de gegants a la plaça de la Vila.
La Coloma portarà el ram de Festa Major, gentilesa de Floristeria, Jardineria i Decoració Àngela.
A partir de les 19 h, cercavila de gegants. Quinze colles acompanyaran els nostres gegants Vicenç i Coloma. A l’arribada a la plaça de Narcís Lunes, ball de gegants i presentació de la placa del Racó dels gegants.
Sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Mare de Déu de Núria i Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la pl. de Narcís Lunes.
Domingo, 27 de Julio
10:30 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Passejada dels Gegants. Barri de l’Eixample. Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets. En Marcel i l’Elisenda es passejaran pels carrers tot ballant al so de les gralles i els tabals amb tothom que els vulgui acompanyar.
14:00 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Ball de Gegants. Plaça de la Salut. En Marcel i l’Elisenda finalitzaran el recorregut amb una mostra dels seus balls i músiques (vegeu-ne detall a l’annex)
Lunes, 28 de Julio
18:30 Les Santes 2014 en Mataró
Des del carrer de Sant Antoni amb el carrer del Cós. Enguany la convidada de la Postal de Gegants ve de lluny: d’Alemanya! Aprofitant la celebració d’actes a l’entorn del Tricentenari dels fets de 1714, Mataró convida la geganta Elisabeth-Christine de Brunswick-Wolfenbüttel.