Gigantes y Cabezudos en la Provincia de Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

Sábado, 23 de Agosto
18:30 Festa Major de Sants 2014 en Barcelona
Cercavila de Festa Major Geganters de Sants, Banda del Triangle de Sants, Tabalers de Sants i Castellers de Sants fan el cercavila des dels Jardins de Can Mantega, passaran pel c. Joan Güell, plaça de Sants, c. Sants, c. Espanya Industrial i l’arribada serà al Parc de l’Espanya Industrial.
19:30 Festa Major de Sants 2014 en Barcelona
Ball de gegants, actuació de la banda del Triangle de Sants i dels Tabalers de Sants i pilar de castells dels Castellers de Sants. Al Parc de l’Espanya Industrial.
Domingo, 24 de Agosto
12:00 Festa Major de Sants 2014 en Barcelona
Carrer Rosés - Traca, pregó i gegants de Sants.
Miércoles, 27 de Agosto
21:00 Festa Major de Manresa 2014
Arriben els gegants! Recorregut: Casa Caritat, c. Sant Andreu, c. Hospital, c. Sobrerroca i pl. Major. Amb la participació dels Geganters de Manresa.
Jueves, 28 de Agosto
18:00 Festa Major de Manresa 2014
Plaça Major. Miragegants. Geganters de Manresa.
La Plana de l’Om. Aprèn a fer Castells. Colla Castellera Tirallongues.
Plaça Fius i Palà. Armats per un dia. Armats de Manresa.
Passeig Pere III – c. Arquitecte Oms. Aprèn a ballar Sardanes. Recomanació: portar sabatilles tipus càmping o espardenyes Grup Sardanista Dintre el Bosc.
20:00 Festa Major Blancs i Blaus 2014 en Granollers
Plaça de la Porxada. Entrada a plaça de la cercavila. Pilar caminat a càrrec dels Xics de Granollers, ball del Colom, ball de giravoltes amb els gegants de la ciutat, ball dels capgrossos i ball del Drac.
Viernes, 29 de Agosto
21:00 Festa Major 2014 en Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila. Pregó de la Festa Major, a càrrec de Teia Moner.
Tot seguit | Plaça de la Vila. Ballada de Gegants.
21:00 Festa Major de Manresa 2014
Gegannit. Recorregut: La Ben Plantada, passeig Pere III, pl. Sant Domènec, c. Nou i la Plana de l’Om. Amb la participació de: Gegants del Poble Nou, Gegants del Xup i Gegants de Manresa.
Sábado, 30 de Agosto
17:30 Festa Major Blancs i Blaus 2014 en Granollers
Plaça de la Porxada. Cercavila dels gegants de Festa Major. Recorregut: pl. Porxada, pl. Església, c. Ricomà, c. Museu, c. Barcelona, c. Príncep de Viana, pl. Corona, c. Anselm Clavé, c. St. Roc i pl. Porxada.
18:00 Festa Major de Manresa 2014
Cercavila Popular. Recorregut: pl. Major, c. Sant Miquel, La Plana de l’Om, c. del Born, pl. Sant Domènec, pg. Pere III, c. Guimerà, c. Nou, c. Sant Miquel i pl. Major Participants: Colla Castellera Tirallongues de Manresa, Trabucaires del Casal Cultural de Dansaires Manresans, Trabucaires d’Igualada (colla convidada), Grups participants en la XXIX Oreneta d’Or Ciutat de Manresa, Pubilla i Hereu de la ciutat 2013, Geganters i grallers del Poble Nou, Geganters i grallers del Xup, Geganters i Grallers de Manresa, Xàldiga Taller de Festes.