Gigantes y Cabezudos en la Provincia de Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

Domingo, 30 de Noviembre
12:00 Festa Major Sant Andreu 2014 en Sant Andreu de Llavaneres
Cercavila amb els grallers d’Espolla i els gegants d’Alella, Hostalric, Maçanet de la Selva, Manresa, el Port de la Selva, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Joan de Vilatorrada, Escola Cor de Maria de Sant Celoni, Escola Labandària i Sant Andreu de Llavaneres.
Recorregut: carrer dels Pintors Masriera, carrer del Cardenal Vives i Tutó, carrer de Clòsens, carrer del Doctor, passeig de Joaquim Matas, carrer de Munt i parc del passeig de la Mare de Déu de Montserrat.
13:00 Diada de Sant Andreu 2014 en Castellcir
Ballada dels Gegants de Castellcir (Plaça Abat Escarré)
Domingo, 7 de Diciembre
19:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Amb la Colla de Gegants de Castelldefels, la Colla de Gitanes, el Grup de Cintes, el Grup de Panderos i el Grup de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l'ACPC, els Castellers de Castelldefels, drac Gar-i-Got de Castelldefels i la participació de l'associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels. Recorregut: Sortida de la pl. de l'Església, c/ d'Arcadi Balaguer, c/ del Dr. Ferran, c/ de la Llibertat, c/ de Pompeu Fabra, c/ del Dr. Barraquer, c/ d'Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l'Església.